VA ASTEPTAM REZERVARILE LA NUMARUL: 0740 420 272

Olaplex – ingredientul minune al profesionistilor

Olaplex – ingredientul minune al profesionistilor

Olaplex este un produs revolutionar preferat  acum de toti hairstylistii celebrii. Daca ati urmarit macar cateva din numeroasele clipuri distribuite pe retelele de social media si ati vazut schimbarile miraculoase ale culorii, fara ca parul sa fie degradat, aflati ca secretul nu se afla doar in mana executantului, cat si in fomula Olaplex, special creata pentru protectia si repararea firului de par.

Mai pe scurt, acesta este un serviciu professional, a carui rezultat este dovedit stiintific, fiind folosit de profesionistii din intreaga lume deoarece garanteaza pastrarea integritatii firului de par in timpul procesului de decolorare, colorare, etc.

Caracteristicile acestui produs sunt multiple. Olaplex este un ingredient activ dezvoltat de Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Hawker, doctori in chimie. Acesta este un singur ingredient activ care reface legaturile disulfurice ale firului de par deteriorate in timpul serviciilor chimice, mecanice sau termice. De asemenea, Olaplex este un produs care nu contine silicon, sulfati, DEA, aldehide, si nu este testat pe animale.

Totodata, acest produs aduce numeroase avantaje atat stilistului, cat si clientelor sale. Olaplex este util si usor de folosit, garantand performante sporite pe toate tipurile de par. Folosind zilnic Olaplex, stilistul va descoperi ce metoda lucru i se potriveste cel mai bine, ajungand sa satisfaca dorintele estetice ale clientelor, dar si expectantele sale profesionale.

Descrierea acestui produs promite rezultate asemanatoare cu celelalte produse de ingrijire existente pe piata, dar dovada calitatii sale se poate verifica cel mai bine pe conturile de Social Media ale stilistilor internationali, dar si, de ce nu, pe cont propriu,  intr-un salon partener. Olaplex este garantia faptului ca parul clientelor va atinge un nivel de calitate considerat aproape imposibil inainte.

Kitul este alcatuit din 3 compusi: Olaplex Bond Multiplier No. 1, Olaplex Perfector No. 2 si Olaplex Hair Perfector No. 3. Acest set se aplica in 3 etape, fiecare dintre ele fiind obligatorii pentru obtinerea rezultatului dorit.

Utilizarea acestui produs este foarte simpla: trebuie doar sa adaugati Olaplex Bond Multiplier direct in culoare sau decolorant, apoi Bond Perfector, dupa ce clatiti culoarea din par. Mai apoi, clienta va folosi acasa o data pe saptamana Hair Perfector Nr. 3, continuand procesul profesional.

Unul dintre cele mai importante avantaje oferite de Olaplex este faptul ca functioneaza pe toate tipurile de par: par specific Asiei, caucazian, afro-american, prelucrat chimic sau natural.

Intrebarea multor doritori este legata de durata efectului. Acesta nu face revopsirea sau decolorarea mai dificila dupa folosirea kitului, ci imbunatateste calitatea parului. Stilistii care folosesc acest produs de mai multe ori pe an pe parul a mii de client au raspuns ca nu au existat plangeri.

Singurele aspecte negative pot consta in folosirea in exces a produsului, sau in diluarea formulei in care este adaugat. Totodata, acestea sunt si singurele lucruri de care clientul si hairstilistul trebuie sa tina cont atunci cand aleg sa foloseasca Olaplex.